Ruilen of retourneren

Ben je niet tevreden over het door jouw gekochte product? Geen probleem! Binnen 14 dagen na ontvangst van jouw gekochte product, kun je het product retour sturen. In het kader van de wet "Kopen op Afstand" heb je als consument bij het doen van aankopen via internet recht op een 'Herroepingsrecht' van 14 dagen na aflevering van het product. Binnen deze periode mag een product worden teruggestuurd, waarbij je wel zelf de portokosten voor het terugsturen moet betalen. Je kunt hierbij:

·        binnen 14 dagen na ontvangst van de herroeping breng je ons op de hoogte om vervolgens binnen 14 dagen na die melding te retourneren.

 

Voorwaarden retourzending artikelen

Het is van belang dat producten goed en netjes verpakt retour worden gestuurd. De producten dienen verpakt te zijn in - indien mogelijk - de oorspronkelijke verpakking inclusief de oorspronkelijke aankoopbewijs. Heb je een combinatieaanbieding gekocht en wil je deze of een gedeelte hiervan retourneren, houd er dan wel rekening mee dat je hetzelfde bedrag terug krijgt als je er voor betaald hebt. Je bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending. Ons advies is dan ook om dit aangetekend te doen. Producten die beschadigd of gebruikt zijn komen niet voor ruiling of restitutie in aanmerking. Wanneer producten beschadigd/incompleet zijn, kunnen wij 

Indien je voor de beoordeling van de goederen verder bent gegaan dan nodig is om de aard, kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen, dan kunnen wij een waardevermindering in rekening brengen. Deze waardevermindering kan oplopen tot 100%. Het gaat in dit geval met name om:

·        Ingewisselde of ingevulde vouchers of tegoedbonnen die bij ons gekocht zijn.

 

Stappenplan retourzendingen

Wil je gebruikmaken van de retourregeling? Dan vragen wij jou het op de volgende manier te doen. Zo kunnen wij de retourzending zo soepel en snel mogelijk afhandelen. Stuur een mail naar info@yaz-fotografie.nl en geef bij de retourzending duidelijk aan wat er moet gebeuren (omruilen voor een ander artikel of aankoopbedrag crediteren). Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie met hoe het verder wordt afgehandeld.

Wij ruilen het artikel om (indien voorradig) of storten het aankoopbedrag, inclusief de verzendkosten, uiterlijk 14 dagen na de melding dat je jouw bestelling wilt retourneren, terug op jouw rekening. De betaling vindt niet eerder plaats dan dat de verzonden bestelling bij ons retour is of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.