PRIJSLIJST

Leuk dat je een kijkje neemt naar de prijslijst! Heb je een vraag? Kijk dan eens bij de veel gestelde vragen, zit het antwoord dat je zoekt er niet tussen, dan kan je de vraag stellen via de klantenservice 😄

FOTOSHOOT STANDAARD & BLACK SHOOTS

Fotoshoot incl. 3 digitale bestanden €50

Fotoshoot incl. 5 digitale bestanden €60

Fotoshoot incl. 10 digitale bestanden €75

Fotoshoot incl. 15 digitale bestanden €80

Fotoshoot incl. 20 digitale bestanden €90

Fotoshoot incl. alle digitale bestanden €120

 

Deze shoots zijn een ideaal moment om met je hele familie, gezin en/of geliefde op de foto te gaan. De shoot worden altijd op verschillende locaties gedaan en deze krijg je een aantal dagen van te voren te horen. Wil je zelf een locatie uitkiezen? Dat kan! Je kan gewoon tijdens de reservering laten weten waar je graag zou willen dat de fotoshoot plaats vindt. Deze fotoshoots worden voornamelijk op locatie gehouden. Een locatie binnen 20km zit bij de prijs inbegrepen.

 

Een black shoot is voornamelijk bedoeld met en voor dieren. Kijk gerust even in het foto album voor voorbeelden. Deze fotoshoots worden voornamelijk op locatie gehouden. Een locatie binnen 25km zit bij de prijs inbegrepen.


BRUILOFT

Ga je trouwen en wil je mij als fotograaf op de bruiloft? Super leuk! Stuur me een berichtje of vul het contactformulier in en ik stuur je meteen de opties.

NEWBORN SHOOTS

Fotoshoot incl. 5 digitale bestanden €125

Fotoshoot incl. 10 digitale bestanden €150

Fotoshoot incl. 15 digitale bestanden €170

Fotoshoot incl. 20 digitale bestanden €175

Fotoshoot incl. alle digitale bestanden €200

 

Een newborn shoot duurt +/- 2 uur, zo kan ik echt de tijd nemen om jouw kleine wondertje mooi vast te leggen. Deze shoots worden bij jouw thuis gedaan en zijn het mooiste als ze in de eerste 10 dagen na de geboorte worden gehouden. Een locatie binnen 30km zit bij de prijs inbegrepen.

 


EXTRA INFORMATIE

Alle fotoshoots duren gemiddeld 1 uur, tenzij anders word aangegeven in de beschrijving.

 

Na de fotoshoot ga ik alle foto's uitzoeken en bewerken. Hier komt een selectie uit tussen de 30 á 40 foto's. Deze kan je zelf bekijken in een video die je ontvangt via de mail. In de video staan nummers bij de foto's, door te antwoorden op de mail met de nummers van jouw favoriete foto's, kan jij zelf de mooiste foto's uitzoeken.

 

Alle foto's in de video zijn op lage resolutie en voorzien van een watermerk. Na het doorsturen van de nummers van jouw favoriete foto's, ontvang je de foto's op hoge resolutie en zonder watermerk. Zo kan jij er zelf nog van alles mee doen, denk hierbij aan afdrukken of vergroten op bijvoorbeeld canvas.


Wil je graag dat ik op jouw bruiloft, feest en/of evenement kom fotograferen? Stuur dan even een berichtje en vraag naar de mogelijkheden. Samen kunnen we er dan wat moois op maat van maken!