PRIJSLIJST

Je bent een stap dichterbij om jouw fotoshoot te reserveren, super leuk! Bekijk rustig welk pakket het beste bij je past. Deze is naderhand altijd nog uit te breiden. Heb je een vraag? Kijk dan eens bij de veel gestelde vragen, zit het antwoord dat je zoekt er niet tussen? Dan kan je de vraag stellen via de klantenservice 😄


FOTOSHOOT STANDAARD

Fotoshoot incl. 1 digitaal bestand €45

Fotoshoot incl. 3 digitale bestanden €55

Fotoshoot incl. 5 digitale bestanden €70

Fotoshoot incl. 10 digitale bestanden €95

Fotoshoot incl. 15 digitale bestanden €120

Fotoshoot incl. 20 digitale bestanden €140

Fotoshoot incl. 25 digitale bestanden €150

Fotoshoot incl. alle digitale bestanden €175

 

Een fotoshoot met je gezin, je hele familie, samen met je partner, je zwangerschap of van je kinderen, het kan allemaal! Ik maak er in ieder geval altijd een mooi moment van voor jullie. Even genieten samen  met prachtig resultaat, waar je nog lang van na kan genieten!

Een locatie binnen 20km zit bij de prijs inbegrepen.


(HUIS)DIEREN SHOOTS

Fotoshoot incl. 1 digitaal bestand €35

Fotoshoot incl. 3 digitale bestanden €45

Fotoshoot incl. 5 digitale bestanden €60

Fotoshoot incl. 10 digitale bestanden €85

Fotoshoot incl. 15 digitale bestanden €110

Fotoshoot incl. 20 digitale bestanden €130

Fotoshoot incl. alle digitale bestanden €150

 

Een black shoot is erg mooi met dieren, maar er kunnen natuurlijk ook foto's met een kleurrijke achtergrond worden gemaakt. Dit mag jij helemaal zelf bepalen! Een locatie binnen 20km zit bij de prijs inbegrepen


NEWBORN SHOOTS

Fotoshoot incl. 5 digitale bestanden €125

Fotoshoot incl. 10 digitale bestanden €150

Fotoshoot incl. 15 digitale bestanden €170

Fotoshoot incl. 20 digitale bestanden €175

Fotoshoot incl. alle digitale bestanden €200

 

Wauw, jullie wondertje is geboren en dat wil je natuurlijk mooi vast gelegd hebben. Bij een newborn shoot neem ik echt de tijd, om alles voor de kleine zo fijn mogelijk te laten verlopen. De shoots duren dan ook ongeveer 2 uur. Een newborn shoot is het mooiste in de eerste 10 dagen van het kindje. Je kan alvast rondom je uitgerekende datum reserveren, zodat er altijd een plekje is!

Een locatie binnen 20km zit bij de prijs inbegrepen.

 


BRUIDSREPORTAGE

Ga je trouwen en wil je mij als fotograaf op de bruiloft? Super leuk! Stuur me een berichtje of vul het contactformulier in en ik stuur je meteen de opties door.


EXTRA INFORMATIE

Alle fotoshoots duren gemiddeld 1 uur, tenzij anders word aangegeven in de beschrijving.

 

Na de fotoshoot ga ik alle foto's uitzoeken en bewerken. Hier komt een selectie uit tussen de 30 á 40 foto's. Deze kan je zelf bekijken in een video die je ontvangt via de mail. In de video staan nummers bij de foto's, door te antwoorden op de mail met de nummers van jouw favoriete foto's, kan jij zelf de mooiste foto's uitzoeken.

 

Alle foto's in de video zijn op lage resolutie en voorzien van een watermerk. Na het doorsturen van de nummers van jouw favoriete foto's, ontvang je de foto's op hoge resolutie en zonder watermerk. Zo kan jij er zelf nog van alles mee doen, denk hierbij aan afdrukken of vergroten op bijvoorbeeld canvas.


Wil je graag dat ik op jouw bruiloft, feest en/of evenement kom fotograferen? Stuur dan even een berichtje en vraag naar de mogelijkheden. Samen kunnen we er dan wat moois op maat van maken!